TIENSTAPPENPLAN       Registratienummer aanvragen (gratis)

Advocaat in Spanje

Nieuwe samenwerking op komst

Tot voor kort verwezen wij naar Van Loon Advocaten. Wij hebben echter berichten ontvangen dat er niet altijd adequaat wordt gereageerd door Van Loon en dat de informatie die verstrekt wordt niet up-to-date is.
De website van Van Loon toont zeer gedateerde informatie. Ondanks aandringen van onze kant is dit nog niet aangepast.

Over de dienstverlening van Van Loon op zich hebben wij geen oordeel hoewel wij ook daarover informatie ontvingen. Het is niet onze taak partijen te beoordelen of af te raden. Wij verwijzen niet meer naar Van Loon, dat is alles.


Landelijke dekking

Voor HipoteCasa is het wenselijk, net als in Nederland en Frankrijk, samen te werken met gerenommeerde partijen die over de eigen stadsgrenzen heen kijken. Met advocaten menen wij te kunnen voldoen aan de beantwoording van juridische vraagstukken die velen hebben als ze een bedrijf willen beginnen of een huis gaan kopen.
Groot voordeel van een Nederlands advocatenkantoor in Spanje is uiteraard:
Contact met HipoteCasa

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij krijgen zeer vaak aanvragen voor informatie, aan de beantwoording daarvan kunnen wij helaas niet meer voldoen. Het kost ons teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

HipoteCasa is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Spanje en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.